Предлагаме Ви възможността да направите уникалната дреха по ваш дизайн в три лесни стъпки.

Направете уникален,  универсален, оригинален  и запомнящ се подарък  за вас или за ваш любим и скъп човек. Зарадвайте  вашите близки за рожден ден, свадба,  погача,  кръщене или друг повод , а защо не и без повод с персонализиран  избродиран подарък по ваш дизаин. Предлагаме Ви луксозна, висококачествена бродерия с най-прецизните съвремени машини ZSK и най-добрите бродировъчни конци  AMANN и  MADEIRA.

В coolschool-uniforms.eu ние предлагаме голямо разнообразие от basic облекла, подходящи както за ежедневието, спорт, офис и работната среда. Вашите ежедневни бизнес облекла ще имат изискан, външен вид, който със сигурност ще ви отличи от конкуренцията.

Екип от професионалисти ще направят всяко ваше желание възможно. Само в три лесни стъпки.

  1. Прикачете във формата от дясно или ни изпратете на имейл info@coolschool-uniforms.eu вашето лого или дизайн с кратко описание, точни размери  и цветове в PDF формат.
  2. Напишете кратко описание на желаното  позициониране на бродерията върху текстилното изделие.
  3. Изберете желаният текстилен артикул и размер или въведете желаните обмерни данни в полетата.

Технолог от екипа на Cool School ще се свърже с вас за да обсъди подробностите относно поръчката. Преди да изработим поръчката ще Ви изпратим визуализация за одобрение.

Имате ли нещо конкретно, което бихте искали да видите? Осведоми ни. Можем  да разработим персонализиран дизайн специално за вас.

Помогнете на вашият бизнес с рекламна тениска!

Персонализираните POLO блузи, POLO тениски, T-shirts , Блузи, Суитшъри и Шапка сега!

Предлагаме количествени отстъпки и персонализирани тениски, блузи POLO и Суитшъри без минимална поръчка.

Създайте своят персонализиран аутфит днес!

 

Внимание!

Всички продукти се продават и доставят само след изрично направена и предварително заплатена поръчка за изработка с персонализация на продукта. Начало на поръчката се счита момента в който попълните данните си, изберете начин на плащане и натиснете бутона „Поръчай“. Ако въпреки, че сте избрали начин за плащане, а не сте платили – собсвеника на сайта, счита поръчката за валидна и има право да изисква нейното заплащане в най-кратък срок. Уговарянето на срока може да стане със собсвеника на магазина чрез имейл или телефон. Продуктите, които се продават в онлайн магазина и са с персонализация /име на дете, възрастен, други лични характеристики, данни и желания/ нямат право на връщане в рамките на 14 дневен срок валиден за всички останали продукти. Поръчка с персонализация след натискане на бутона „Поръчай“ не може да бъде отменена освен от собственика на сайта.

При определени обстоятелства info@coolschool-uniforms.eu си запазва правото да откаже изпълнение на поръчка. Такива обстоятелства могат да бъдат технически грешки, некоректно поведение на Потребителя и други.

 

Oнлайн магазина на coolschool-uniforms.eu няма опция за наложен платеж при поръчка за изработка на продукт с персонализация.