Поръчка
Потвърждението на поръчката става чрез информационен имейл, че поръчката Ви е получена и е в статус обработка както и резюме на направената поръчка.
При направена от Вас поръчка през сайта, ние няма да Ви се обадим за потвърждение. По телефона ще се свържем с Вас единствено ако има липсващи продукти или неточности по Вашата поръчка.

При евентуална промяна на стойността на поръчаните стоки в периода между изпращането на поръчката и стартирането й, клиентът заплаща стоката на цената, на която я е поръчал.

https://coolschool-uniforms.eu/ не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато ползвателят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни.

Експорт
Когато поръчката Ви е готова за експортиране ще получите имейл, че поръчката Ви е изпратена и може да я очаквате на посоченият от Вас адрес за доставка.

Всички наши клиенти имат право на едно безплатно пренасочване (смяна на адреса за доставка)!

Доставка
Доставката се извършва от куриерска фирма Speedy  до посочен от клиента адрес или до офис на куриерската фирма в съответния град. Доставки не се извършват в събота (освен при изричното желание на клиента), неделя или официални празници. Цената на доставката се изчислява автоматично от системата на Speedy.
Всички наши клиенти ползват преференциални цени за доставка по наш договор със  Speedy .
Нашият онлайн магазин не начислява такса за доставка в потребителската кошница!

Таксата за наложен платеж дължите на куриера, независимо дали доставката Ви е безплатна, ако изберете да платите стойността на поръчката си с наложен платеж.
Тя е 0,5% върху стойността на поръчката, но не по-малко от 0.50 лв. с ДДС и се начислява от куриера, за да покрива разходите му за събиране на сумата на поръчката от Вас на ръка, пренасянето със специализиран автомобил.

Вече може да платите поръчката си с карта на ПОС терминал, интегриран в служебното устройство на куриера.

При подаването на поръчка изберете офис на Speedy, който е удобен за Вас или попълнете адрес, на който искате да получите пратката. Поръчките на артикули извън категорията “Ученически униформи“ се изпращат до 7 /седем/ работни дни след потвърждаването им (ако има офис на Speedy в населенето място). В селища без офис на куриера пратките пристигат в определените дни за разнос.

Примерни цени за доставка до офис на Speedy:

  • До 3 кг. – 4.73 лв.
  • Над 4 кг.- 6.49 лв.
  • Над 7 кг. – 7.98 лв.

Примерни цени за доставка до адрес на клиента:

  • До 0.999 гр. – 5.99 лв.
  • Над 1 кг. – 7.15 лв.
  • Над 4 кг.- 11.48лв.
  • Над 7 кг. – 12.70 лв.

Информация за точната цена на Вашата доставка ще получите от уведомителното съобщение на куриерска фирма Speedy, което ще получите на телефонния номер, който сте посочили за контакт.

Експорт на поръчки от категория “Ученически униформи“
Категорията “Ученически униформи“ е персонализирана категория с позволени продукти за предварителна продажба с уведомление към клиента. Основно в тази категория се работи на кампании със срок на подаване на предварителни поръчки и срок на издаването им.
Работата по една поръчка, когато желаните продукти не са налични на склад може да отнеме до 3 месеца. В тези случаи наш служител се свързва с клиента по телефона и уточняват детайлите около поръчката и възможността тя да бъде изпратена и платена частично.
Когато поръчаните артикули от категорията са налични поръчката се комплектова и изпраща в стандартните срокове за доставка.

Плащане с карта чрез виртуален ПОС Терминал Борика
БОРИКА предоставя възможност да се извършват сигурни плащания през интернет чрез схемите Verified by Visa за карти VISA и MasterCard SecureCode за карти MasterCard. Предоставяната от VISA (Verified by Visa) и MasterCard (SecureCode) услуга дава на притежателите на банкови карти с логaтa на VISA или MasterCard по-голям контрол при използването на картите им в интернет, намалява възможностите за неоторизирано използване и увеличава сигурността на потребителите при онлайн пазаруване. Услугата изисква всеки път при пазаруване в интернет при търговци, поддържащи услугата, картодържателят да въвежда парола. При коректна парола, системата БОРИКА ще потвърди автентикацията и трансакцията ще приключи успешно. Ако не бъде въведена правилната парола, покупката няма да бъде осъществена.