Изпълнението на поръчката започва при запознаване с нея от страна на служител на https://coolschool-uniforms.eu/. Ако поръчката е изпратена в неработен за фирмата ден или извън работно време, то изпълнението й ще започне съответно: в началото на следващата работна седмица или на следващия работен ден. При евентуална промяна на стойността на поръчаните стоки в периода между изпращането на поръчката и стартирането й, клиентът заплаща стоката на цената, на която я е поръчал.

Поръчка
Потвърждение на поръчката се извършва след като наш служител се свърже с клиента на посочения от него телефон или информационен имейл, че поръчката е получена и  информацията за Вашата поръчка и нейният статут (обработка). https://coolschool-uniforms.eu/ не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато ползвателят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни.

Експорт
Когато поръчката Ви е готова за експортиране ще получите имейл, че поръчката Ви е приключена и може да я очаквате на посоченият от Вас адрес за доставка.

Всички наши клиенти имат право на едно безплатно пренасочване (смяна на адреса за доставка)!

Доставка
Доставката се извършва от куриерска фирма Speedy  до посочен от клиента адрес или до офис на куриерската фирма в съответния град. Доставки не се извършват в неделя или официални празници. Цената на доставката се изчислява автоматично от системата на Speedy.

Таксата за наложен платеж дължите на куриера, независимо дали доставката Ви е безплатна, ако изберете да платите стойността на поръчката си с наложен платеж.

Тя е 0,5% върху стойността на поръчката, но не по-малко от 0.50 лв. с ДДС и се начислява от куриера, за да покрива разходите му за събиране на сумата на поръчката от Вас на ръка, пренасянето със специализиран автомобил.

При подаването на поръчка изберете офис на Speedy, който е удобен за Вас или попълнете адрес, на който искате да получите пратката. Поръчките пристигат до 7 /седем/ работни дни след потвърждаването им (ако има офис на Speedy в населенето място). В селища без офис на куриера пратките пристигат в определните дни за разнос.

 

Важно! Поръчките за ученически униформи се събират през юни и юли месец и се издават през септември месец!