Изпълнението на поръчката започва при запознаване с нея от страна на служител на https://coolschool-uniforms.eu/. Ако поръчката е изпратена в неработен за фирмата ден или извън работно време, то изпълнението й ще започне съответно: в началото на следващата работна седмица или на следващия работен ден. При евентуална промяна на стойността на поръчаните стоки в периода между изпращането на поръчката и стартирането й, клиентът заплаща стоката на цената, на която я е поръчал.

Поръчка
Потвърждение на поръчката се извършва след като наш служител се свърже с клиента на посочения от него телефон. https://coolschool-uniforms.eu/ не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато ползвателят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни.

Доставка
Доставката се извършва от куриерска фирма Speedy  до посочен от клиента адрес или до офис на куриерската фирма в съответния град. Извършва се само след като наш служител се свърже с Вас и Вие потвърдите поръчката. Доставки не се извършват в неделя или официални празници. Цената на доставката се изчислява автоматично от системата на Speedy. Ориентировъчно до офис на Speedy ЦЕНА лв без наложен платеж, до адрес не се оскъпява от ЦЕНА лв, с включен преглед преди заплащане. При правенето на поръчка изберете офис на Speedy, който е удобен за Вас или попълнете адрес, на който искате да получите пратката. Поръчките пристигат до 7 /седем/ работни дни след потвърждаването им (ако има офис на Speedy в населенето място). В селища без офис на куриера пратките пристигат в определните дни за разнос.