Постоянният успех зависи до голяма степен от постоянния имидж.

Банковите служители, озеленителите, служителите в магазини и служителите в малкия бизнес, които носят униформи, обикновено получават по-висока ставка на труд от своите колеги, които не носят униформи, а собствениците на бизнес услуги, търговци и търговски представители често получават повече работа и подписват повече договори от техните конкуренти.

Униформите и комбинираният дрес код ще добавят професионализъм към вашия бизнес. Това ще ви донесе повече клиенти, ще създаде по-добра работна атмосфера и ще ви помогне да реализирате повече печалби.

Униформите не само подържат вашия имидж, те казват на клиентите ви, че сте професионалисти, надеждни, последователни и организирани. Че имате високо чувство за самоуважение. Хората, които изглеждат така, сякаш знаят какво правят, се третират с уважение. Униформите ви отличават от конкуренцията ви. Те се превръщат във важен инструмент за продажби като част от „първите впечатления“ и с течение на времето укрепват марката и опитът, който искате клиентите ви да запомнят и разпространяват от уста на уста.

Униформите също допринасят за чувството за гордост на вашите служители и търговски представители, за принадлежност към „екипа“. Това може да намали разходите им за дрехи, като по този начин униформата става увеличение на заплатата! Други съображения са, че много държавни агенции изискват служителите на изпълнителите да бъдат лесно разпознаваеми, когато работят върху публично или държавно имущество. Все по-често компаниите изискват униформи.

Рекламното облекло е практично, както и ефективно.

Независимо дали са подаръчни артикули, екипно облекло или униформа на персонала, корпоративното облекло е практично, както и декоративно в почти всяка маркетингова кампания. На моменти логото на ризата на вашия член на персонала може да придаде на магазина или събитието по-професионално усещане, като същевременно помага на клиентите да намерят по-лесно  контакт  с човек от вашата фирма или  организация.

Нашите подбрани облекла са класически, функционални и издръжливи, и ние лично подбрахме продукт, който знаем, че вашият корпоративен екип ще иска да носи в офиса и извън него. Нашата продуктова оферта е толкова гъвкава, че вашите служители ще могат да я носят на събития, конференции и корпоративни спортни излети.

С методи за персонализиране – бродерия ,ситопечат, пълноцветен трансфер ние можем да трансформираме фирмени  ,класически  тениски, поло-лакости с яка ,  суитшъри с качулки, ризи, панталони, шапки, кърпи идр., в неразделна част от вашата маркетингова кампания.

Каква униформа е подходяща за вас?

Преди да можете да отговорите на този въпрос, трябва да знаете няколко неща.

Униформите се предлагат в най-различни форми. Можете да избирате между тениски, блузи POLO – лакост с яка, работни ризи (дълги и къси ръкави), панталони, шапки, суитшъри. Качеството на материала също е важно. Ще осигурите ли лятна, както и зимна униформа?  Името на компанията ще бъде ли избродирано или щампирано? Всеки служител трябва да има чиста риза за всеки работен ден.

Повечето фирми със строителни работници, касиери и продавач консултанти в големи вериги магазини, озеленители и градинари, които носят униформи и ги предоставят на своите служители, избират тениски с фирмено копринено лого на гърба. Това е най-евтиният вариант, особено ако имате висок процент на амортизация на работното облекло. Работната риза с къс ръкав с избродирано лого на фирмата е предпочитаният вариант, защото бродериата е по-здрава, по-красива и показва по-висока класа. Висококачествената и добре изработената риза може да издържи години, особено ако се третира правилно- разгредайте нашето ръководство за пране.

Униформите и комбинираният дрес код ще добавят професионализъм към вашия бизнес. Това ще ви донесе повече клиенти, ще създаде по-добра работна атмосфера и ще ви помогне да реализирате повече печалби. Затова екипът на COOL SCHOOL сме в бизнеса, за да отговорим на вашите потребности .