Ние сме професионалисти с голям опит в текстилната индустрия и разработихме  марка дрехи Cool School, която е вдъхновена от децата в предучилищна възраст и началните класове.

Познавайки собствените ни деца, техните емоции, свързани с контактите им с техните връстници и темите, които ги вълнуват, ние се обединихме около философията, че искаме да изградим едно поколение, за което любознателността и опознаването на света да бъде основна цел през целия им живот. Смятаме, че това е начин да опознават и развиват себе си като свободни и уверени млади хора. В този контекст материалната страна на живота да бъде само тази, която осигурява удобството и комфорта, а не да бъде самоцел.

Ние вярваме, че удобната, безвредна и модерна според вкуса на децата ученическа униформа дава свобода на движение не само на тялото, но и на ума.

Нашият екип от професионалисти, технолози и конструктори разработиха basic облекла подходящи както за офиса, класната стая, свободното време, спорт  така и с цел популяризиране на вашия бранд и рекламни кампании. Наши партньори са Amann Group BG,  Madeira,  Endora Fabrics най-добрите от най-добрите, световно известни и доказали се фабрики, който имат представителства по целия свят.

Качество, сигурност, любов

Искаме хората да ценят дрехите и да ги носят възможно най-дълго. Затова инвестираме в устойчиво производство, класически дизайн и висококачествени здрави материи. Мащабът на производството както и високотехнологичните машини, с които работим ни дават свободата да предложим много качествени текстилни изделия с висок клас материи на изключително добри цени. В нашите модели ученически униформи, basic облекла и аксесоари влагаме:

Текстил – изключително качествени материи с етикета OEKO-TEX® STANDARD 100, можете да сте сигурни, че всеки компонент на това изделие е тестван за вредни вещества и следователно изделието е безвредно за човешкото здраве. Тестът се провежда от независими институти OEKO-TEX® на базата на обширен каталог OEKO-TEX® критерии. При теста те вземат предвид множество регулирани и нерегулирани вещества, които могат да бъдат вредни за човешкото здраве. В много случаи пределните стойности за стандарт 100 надхвърлят националните и международните изисквания. Каталогът с критерии се актуализира поне веднъж годишно и се разширява с нови научни познания или нормативни изисквания.

Издръжливостта  на материите е гарантиране не само на документи, но и през нашия опит с различни доставчици на текстил, чиито платове сме влагали в множество проекти за модно детско, дамско и мъжко облекло на известни модни брандове. Отделно нашите деца лично са тествали два сезона здравината на панталоните, яркостта на цветовете след десетки пъти изпиране.

Удобен дизайн – конструкцията на облеклото е съобразена с широкия диапазон на движения на малки и големи ученици. Униформите са обличат с лекота, снабдени са с регулируеми ластици,  джобчета, подходящи копчета и ципове.

Модерен дизайн – в очите на децата и учениците цветовете са живи, ярки, вибриращи, такива каквито са и техните мисли, преживявания. Затова и цветовата гама и комбинациите от цветове дават енергия и свежест на ученика. Нашите униформи дават самочувствие, увереност и чувство за общност в ученическите групи.

Безопасност – всяка униформа Cool School има вградени светлоотразителни  елементи от висококачествен материал със светлоотразяване на 380 Cd / lx метра, който се използват в най-висок клас професионални униформи на служители (полиция, спешни медици и др.).

Любов – високи технологии, квалифициран екип, висококачествени материали, всичко това не е достатъчно, за да създадеш най-добрия продукт. Нужно е душа, любов и специално отношение към любознателните герои, за които изработваш дрехата. Именно това ни сплотява и ни дава сили да творим, подбираме и шием униформите.

Искаме хората да ценят дрехите и да ги носят възможно най-дълго време. Затова инвестираме в устойчиво производство, класически дизайн и висококачествени материи.

Доверявайки се на Cool School вие получавате не само ученическа униформа с изключително високо качество, но дреха, изработена с много любов и специално отношение за най-важните хора за вас.

Изпратете ни запитване на info@coolschool-uniforms.eu